Moen åpner ny lagerbutikk i Hansvika

I løpet av våren åpner Moen Industributikk AS ny lagerbutikk tett på storkunder som Viknaslipen AS og Midt-Norsk Havbruk AS. Tre nye medarbeidere skal ansettes.

Siden 2010 har Moen Industributikk AS mer enn tredoblet omsetningen av industrivarer. Også i 2017 var selskapet på listen over trønderske Gaselle-bedrifter. Nå forbereder regionens største leverandør av industrivarer seg på åpningen av ny lagerbutikk i Hansvika nord for Rørvik.

De nye lokalene er på om lag 300 m2, og er under oppussing. Åpningen skjer i løpet av våren, og daglig leder Eldar Øie lyser nå ut to nye stillinger som skal bemanne den nye butikken.

Se stillingsutlysninger her.

– Lokalene i Hansvika er perfekte for oss som leverandør av industrivarer. Her holder Viknaslipen AS og verkstedet til Midt-Norsk Havbruk AS til. Dette er betydelige kunder for oss, som vi nå vil kunne tilby enda bedre tjenester og service, sier Øie.

Når lagerbutikken i Hansvika åpner, vil butikken i praksis fungere som lager for storkundene. De kan dermed redusere sine lagerkostnader.

– Vår nærhet og tette dialog med våre største kunder, gjør det enkelt å definere hvilke industrivarer vi til en hver tid skal ha på lager. Den nye butikken i Hansvika vil ha fokus på hydraulikk, rørdeler, sveis og oppdrett i tillegg til ordinære industrivarer, sier Øie.

Øie er på jakt etter i alt tre stillinger, blant annet personen som skal bli avdelingsleder for Hansvika-avdelingen.

– I tillegg skal vi ha en serviceinnstilt kundebehandler til den nye avdelingen, samt en kundebehandler til industributikken på Kolvereid, sier Øie.

Moen Industributikk AS vil etter nyansettelsene få 10 ansatte. Selv om den nye lagerbutikken i Hansvika først og fremst etableres for å yte storkundene i område bedre service, vil butikken være åpen også for andre bedriftskunder og private.