Fikk medaljer for lang og tro tjeneste

Publisert: 30. november 2023

Charles Bøe, Audun Hopen, Svein Neerland, Olav Neerland og Arve Trones (med blomsterbuketter) fikk utdelt hedersmedalje.

Forrige lørdag ble seks ansatte i Moen, Marin Design og Moen industributikk tildelt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste – inkludert vår egen Arve Trones som har vært med i over 30 år. 

I forbindelse med at de nevnte bedrifter feiret at det i år er 100 år siden Ole Iver Ørholm startet slipp på Knorromoen, og etablerte det som i dag er forløperen til de nevnte bedriftene, fikk seks ansatte tildelt medaljen fra Norges Vel.

Magne Barø (Marin Design) og Olav Neerland (Moen) fikk medalje for 40 år, mens Charles Bøe (Moen),  Audun Hopen (Marin Design), Svein Neerland (Moen) og Arve Trones (Moen Industributikk) fikk medaljen for over 30 år i samme bedrift.

– Medaljen er et håndfast bevis på god arbeidsinnsats i minst 25 år. Når arbeidsgiver søker om tildeling av Medaljen på vegne av en ansatt, betyr det langt mer enn en gave. Den representerer en tradisjon med solide verdier, og er et varig bevis på mottakers innsats og betydning, forteller Paul Ingvar Dekkerhus, adm. dir. i Moen Verft, som sammen med Ole Andreas Holm, daglig leder i Marin Design og Ole Angelsen tidligere mangeårig direktør i Moen Slip, hadde gleden av å dele ut medaljene.